Kitchen Remodeling

News Feed

29 Kasım 2010 Pazartesi

Virginia, VA


                                  
ABD'nin Atlas Okyanusu sahilinde eyâlet. ABD'nin eyaletleri arasında 7,7 milyon kişiyle nüfus açısından 12., yüzölçümü açısından 35. sırada gelir. Washington, D.C.'ye yakınlığından dolayı stratejik önemi yüksektir. CIA ve Pentagon'a ev sahipliği yapan eyâletin kodu VA'dır. Başkenti Richmond olan eyaletin en büyük şehri ise Virginia Beach dir.
Virginia eyaleti ABD'de en çok başkan (George Washington, Thomas Jefferson, James Madison, James Monroe, Woodrow Wilson, William Henry Harrison, John Tyler ve Zachary Taylor) çıkaran eyâlet olduğundan dolayı, kendisine "Mother of Presidents" (Başkanların anası) ismi yakıştırılmıştır.


Virginia Beach,
                                
ABD'nin Virginia eyaletinde bulunan bir şehirdir. Güney Hampton Roads bölgesinde, Chesapeake Körfezi'nin Atlas Okyanusu ile buluştuğu yerde yer alır. Nüfusu 2008 itibarı ile 433,746'dır. Bu nüfusla ABD'nin 42. büyük şehridir. 1,288.1 km2 alan üzerine kuruludur.

FBI Census Bureau tarafından en güvenli (nüfusu 300Bin den büyük) şehir olarak gösterilmektedir. Guinness Rekorlar kitabında da Dünyanın en uzun tatil plajı olarak geçmektedir        
                                


Özellikle yaz aylarında o kadar çok etkinlik olmaktadır ki her gün sadece birini seçmek zorunda kalırsınız. Virginia Beach de yüzme ve güneşlenme dışında sörf, su kayağı, yelkencilik, balıkçılık da yapabilirsiniz.
Çok hareketli bir gece hayatına da sahip Virginia Beach de Canlı müzik ve dans kulüpleri, Komedi kulübü, Konserler, Opera, Tiyatro etkinlikleri gecenizi renklendirmektedir.

Don't Forget to visit the best kitchen remodeler in virginia www.scwkitchenandbath.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder